To get something you never had, you have to do something you never did!

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Senior Weekend

Heips! Mulla on paljon paljon kerrottavaa viime viikonlopusta. :-) Se oli nimittain taalla Skaneateleksessa Senior Weekend eli viikonloppu meille koulun vanhimmille. Oli niin mahtavaa!

Perjantaina oli Senior Trip. Mentiin huvipuistoon nimelta Darien Lake. Oli tosi hauska paiva, tosin tyhmana luulin etta on kylma paiva ja ainoina housuina mulla oli farkut mukana! Ja loppujen lopuksi siella oli kauhee helle. Onneksi yhdella kaverilla oli kahdet shortsit mukana! Pelasti mun paivan. :-) Siella on yksi tosi paha vuoristorata, mihin halusin hirveesti menna. Se menee ihan alyttoman korkeelle ja tulee ihan pystysuorana alas. Se oli kuitenkin koko paivan suljettu ja ne avas sen viimesen puolen tunnin aikana, kun oltiin siella. Ja koska jono oli semmosen melkein tunnin mittanen, niin ei sitten ollut aikaa kokea sita. :-(

joku vuoristorata (ei kuitenkaan se isoin)

Mutta menin kahden kaverin kanssa sellaseen skycoasteriin. Se ei ollut ilmanen laite, makso 25 dollaria, mut sain jonkun ihme kupongin, jolla paasin siihen vitosella! No, jokatapauksessa meidat laitettiin valjaisiin ja nostettiin 180ft (55m) korkeuteen. Ei toi kuulosta niin pahalta, mutta uskokaa tai alkaa, oltiin korkeella! Meno sinne ylos oli aivan alyttoman hidas. Alhaalla vetta ja nahtiin alyttoman isoja kaloja siella. Sit kaikki vaan pieneni ja oltiin tosi korkeella. Mulla oli semmonen olo, et oksennan kohta! Alkumetreilla pystyin viela puhuu, olin ihan kauhuissani. Sit lopuks en pystyny enaa puhuu yhtaan mitaan. Kuuntelin vaan vieressa olevan kaverin kiroilua "oh fuck, fuck, fuck, oh fuck". Haha oltiin kaikki ihan kauhuissamme. Sit ylhaalla kuultiin kuulutus ja yhden meista piti vetasta semmosesta narusta ja siita lahdettiin sit alas! Ensin mentiin ihan paa edella, mut lopuks oltiin mahallamme ja keinuttiin edes takas. Se oli niin mahtava kokemus!! Oon niin onnellinen, etta tein sen (vaikka pelotti aluks ihan hulluna). Ja tekisin koska vaan uudestaan. :-D





Lauantaina oli sitten Senior Ball eli tanssit. Meidan koulussa Prom on tarkoitettu junioreille. Ite olen senior, joten siina on yksi syy miksi en mennyt Promiin taalla. Toinen syy on se, etta samana viikonloppuna oli toi leiri Pennsylvaniassa. Senior Ball on kuitenkin vahan sama asia senioreille kuin Prom junioreille. Ja monet meidan koulussa sanoo, etta Ball on paljon hauskempi. Uskon kylla, miksi! Meilla oli nimittain ihan alyttoman hienossa paikassa toi Ball, paljon paljon ruokaa ja juomaa + tanssien jalkeen vaihdettiin paikkaa missa meilla oli After the Ball party tarkoittaen sita, etta juhltiin koko yo senioreiden kanssa pelaillen peleja, voittaen "funny money:a" (jolla pysty ostaan tavaraa) ja syomalla kaikkea mahdollista. :D Mutta kerron siita viela lisaa myohemmin. :-)

Senior Ball on ainoo tanssi, mihin kavin hiukseni laittaan oikeen kampaajalla. :-) Ostin valkoisen mekon (yleensa en osta valkoista varia, mutta nyt se korosti kivasti Floridan rusketusta), joka oli tosi natti! Tyttojen kanssa valmistauduttiin yhden kaverin kotona + otettiin jo siella paljon kuvia  ja ennen tansseja kaikki seniorit kokoontu jarvelle (Skaneateles on siis ison jarven rannalla) ja siella otettiin kans tosi paljon kuvia.


Care, tokan perheen sisko

Caroline (ekan perheen sisko) ja Joy







Katrhyn ja Grace (taman hetkiset siskoni)

Facebookissa on jalleen paljon enemman kuvia, mutta tasta saatte vahan makua kuitenkin. Itse tansseissa oli niin hauskaa. Tanssittiin tosi paljon (taas oli sita kuuluisaa amerikkalaista grindingia luvassa poikien kanssa, mutta oon jo niin tottunu siihen etta tuntuu varmaan oudolta kun sita ei kukaan tanssi Suomessa haha). Tosin talla kertaa tuli tanssittua ihan silla eurooppalaisellakin tyylilla, kun yks poika pyysi tanssiin vahan hitaamman biisin soidessa. :D

After the Ball oli mahtava! Vaihdettiin vaatteet vahan mukavampiin ja pelailtiin kaiken nakoisia peleja. Funny money on siis mielikuvituksellista rahaa, mita voitti niista peleista. Ja silla rahalla pysty ostaan tavaraa. Oli "hiljaisia" huutokauppoja jossa kaytiin kirjottaan paperiin tarjous ja siihen peraan aina nostettiin tarjousta. Sit oli semmonen normaali huutokauppa, josta yritin ostaa iPod touchin mutta ei ollu tarpeeks Funny Moneyta. Jollain muulla oli enemma, ja se sit osti sen! No ei se mitaan. :) Oman Funny Moneyn kulutin muutamiin lahjakortteihin yhteen kivaan vaateliikkeeseen taalla! Mut Joy osti esim iHomen omalla rahallaan ja Care osti taulu tv:n. Muita palkintoja siella oli mm. eri kokosia rahasummia, telkkareita, xbox, iPod nano ja iPod touch ja viimesesta arvonnasta pysty voittaan iPad2:n. :-)

Kaikista parasta After the Ball :ssa oli kuitenkin hypnotisointi show! Sinne tuli hypnotisoija, joka otti 10 vapaaehtosta senioria sinne eteen ja hypnotisoi ne. Haha parasta oli se, etta muutama tyyppi yleisestokin keskitty vahan liian hyvin mita se hypnotisoija selittaa, koska nekin "nukahti". Monet ei varmaan usko mihinkaan hypnotisointiin. Mun isa esim ei meinannu millaan uskoo. Kyllahan se oikeesti aika oudolta kuulostaa, mutta jos olisitte ollut nakemassa ton shown, ette epailis enaa hetkeakaan! :D Se pisti ne ihmiset tekeen niin hauskoja juttuja. Jotkut niista ihmisista ei tuskin tekis sellasia juttuja normaalisti ison yleison edessa.

Jos jotain esimerkkeja yritan muistella (siella tapahtu niin paljon eri juttuja, etten meinaa enaa muistaa!), niin esim aina kun hypnotisoija napsautti sormia, pari poikaa alko tuntee et niiden alkkarit on tosi epamukavasti. Hieman me naurettiin ku sormia napsautettua ne pojat nousee seisoon ja tunkee katensa housuihinsa ja alkaa asetella niita housujaan. Tai yhdes kohtaa hypnotisoija sano et joku tyyppi on kattelemessa sua silla silmalla, tehkaa joku seksikas poseeraus sille. Haha tytot nosti rintamuksen pystyyn ja huulet torroolleen. Yks jatka rupes liikkuun ja hieroon itteensa "seksikkaasti". :-D Tai aina kun hypnotisoija sano jonkun tietyn sanan, yks poika haistaa ihan jarkyttavan pierun vieressa istuvalta tytolta. Sit se jatka huusi yhdes valis ku se haisto sen pierun etta "this lady smells like ASS!!" :'D Musta tuntuu, etta oon tosi huono selittaan naita tilanteita. Kai mun pitaa vaan todeta, etta se oli ihan alyttoman huvittavaa katseltavaa. :) Monet otti siita videoo, en malta odottaa etta naan niita facebookissa/youtubessa.


Noin viiden aikaan aamulla saavuin kotiin. :-) Sunnuntaina nukuinkin sitten puolille paivin ja olin koko paivan aika vasyneena. Mutta se oli sen arvoista!

Jos viela nopeesti kerron synttareistanikin. Ne oli nimittain paivaa ennen tota Darien Lakea torstaina. En tehnyt mitaan sina paivana, koska monilla kavereilla oli jo menoo. Enka tehny mitaan synttareihin liittyvaa sina viikonloppunakaan, koska oli toi Senior weekend. Mutta koulussa torstaina ruokatunnin aikana yhtakkia nain vahan matkan paassa mun tokan host aidin Julien monien monien ilmapallojen kanssa. Menin sen luokse ja silla oli ilmapallon lisaks suklaapizzaa ja sellasia toisenlaisia suklaajuttuja. :D Aloin itkee siina sitten keskella paivaa! Se vaan teki mut jotenkin tosi tunteelliseks, etta mun toka host perhe muisti mua silla tavalla. Koska Julien lisaks Jim oli lahettany koululle toisen ilmapallolahetyksen (+karkkia) mika mulle toimitettiin samaan aikaan ruokalaan. Loppupaivan kuljetin niita ilmapalloja mukana sit ympariinska, ku ei ne mahtunu mun lokeroon. :D Ei ainakaan jaany kellekkaan epaselvaks, etta oli mun syntymapaiva. :)


Illalla menin viela nykysen perheeni kanssa ulos syomaan, mutta ei se paiva sit sen erikoisempi ollut. Ei rajua 18-vuotis synttarijuhlia, mutta ihan kivat ne nainkin oli. :-) Ja tanaa oli sit kavereita meilla kaymassa. Syotiin paljon... pizzaa, cookieseja, brownieita, sipseja yms. + katottiin leffaa. Eli sellaista kavereiden kanssa oleilua. :-) Mulla tulee kylla ikava mun kavereita taalla...

Voi jestas, kello on ihan hirveesti... Koulut tosiaan loppu taalla viime torstaina ja sen kylla huomaa. Unirytmit heti ihan sekasin. :D Jotenkin tosi outoo, ettei oo enaa koulua. Kaipaan sita jotenkin, vaikka onhan se mukava nukkua pitkaan eika miettia mitaan koulujuttuja. Joitain ihmisia vaan kaipaan koulusta. Onneks on viela se Graduation missa nakee sit kaikki viela uudestaan!

Seuraava postaus onkin sit vastauspostaus viime postauksen kysymyksiin. Oon saanut tosi hyvia kysymyksia, mutta viela on hetki aikaa laittaa kysymyksia ennen kuin alan niihin vastaileen! Kayttakaa tilaisuus hyvaksenne. :-) Voitte laittaa kysymyksia edelliseen postaukseen tai tahan postaukseen, ei valia! Eli ei kun viimeisia kysymyksia miettimaan... mita haluat tietaa minusta? Minun vuodesta? Vaihtovuodesta yleensa?

With love, Sonja

2 kommenttia:

  1. Mikä on ollu ärsyttävää ihmisissä tai kulttuurissa siellä? Ja mikä taas tosi kivaa, ja millanen toi sun vuosi on kokonaisuudessaan ollu? Sit miten helppo siel on liikkua paikasta toiseen? Ja vielä jos kerrot vähä esim. yleisestä hintatasosta ja sitte, että kouluissa niin kuin helppoa/vaikeeta on päästä urheiluteamiin, jos on kuitenkin iha liikuntaa harrastava henkilö? Hirvee kysymystulva mut jos viitit vastailla :D Ens elokuussa ittellä lähtö sinne jenkkeihin :)!

    VastaaPoista
  2. mäkin haluaisin tietää vähän, et kuinka kallista siellä on yllensä suomeen verrattuna, ja kuinka opeasti siellä oppi liikkumaan paikasta toiseen??? :)

    T: tietämätön XD

    VastaaPoista