To get something you never had, you have to do something you never did!

perjantai 1. heinäkuuta 2011

Graduation + muita juttuja

Ooou maaai gaaad, oon niin vasynyt!! Ei kiinnostais yhtaan kirjottaa tanne, mutta pakko kai se on! En voi jattaa viimesia juttuja roikkuun, viimesia viedaan, joten blogikin pitaa paattaa kunnialla! Ei silla etta blogittaminen kyllastyttais, ei ollenkaan! On vaan niin paljon menoa ja meininkia, eika tieda missa valissa tanne ehtisi paivittaa. Nyt on aikaa, menisin kylla mielummin nukkumaan. Mutta pakko kirjoittaa vahan ensin viime viikkoisesta Graduationista eli valmistujaisista.

Kaikkihan on nahnyt jenkkilaisia teinileffoja, missa valmistutaan lukiosta. On ne tyypilliset lattanat hatut paassa ja kaapu. Cap & Gown. Ja kuinka nuoret heittaa ne hattunsa ilmaan yms. Tuli nekin koettua nyt ihan itsekin!

Meidan koululla on noiden tyypillisten perinteiden lisaks viela pari muuta omaakin perinnetta, jotka ei ole yleisia joka puolella Amerikkaa. Vain taalla mun koulussa. Me nimittain joka vuosi pidetaan Graduation jarven rannalla puistossa. Saata jannitetaan aina tosi paljon, koska kukaan ei halu poiketa perinteesta etta seremonia pidettais sisatiloissa. Ehei, kaikki haluaa hienon paivan etta voitais seremonia pitaa jarvella! Me jannitettiin sita kans aika paljon. Mutta saatiin onneksi pidettya se ulkona, vaikka vahan epavakaa saa olikin.

Toinen meidan koulukohtainen perinne on, etta seremonian jalkeen seniorit juoksee jarveen ja hyppaa sinne vaatteineen paivineen! Ma oon tosi vasyny, joten en jaksa You Tubesta sita videoo tahan laittaa, mutta kaikkia keta kiinnostaa klikkaa tasta niin paaset katsomaan vahan videoo tan vuotisesta jarveen hyppaamisesta. En oikein tykkaa tosta videosta, koska se on niin kaukaa otettu... Mutta toi 2009 vuoden video on tosi hyva, voitte senki katsoa jos kiinnostaa! Toivottavasti joku laittais tan vuotisesta seremoniasta vahan parempaa videoo jossain valis. :-)






Oli siis tosi kiva kokemus kokee toi Amerikkalainen High School Graduation. Taalla on tahan aikaan vuodesta tosi paljon Grad party:ja. Suurin osa mun kavereista on siis senioreita koulussa ja kaikilla kauheesti juhlia. Niissa oon nyt kiertany paivat pitkat, syony hyvaa ruokaa ja pelaillu kaikenmaailman peleja. Tosi kivaa on ollu!

Muuten oon kesalomaa vietelly enimmakseen Joyn kanssa. Amerikkalaiset kaverit tuntuu tyoskentelevan tosi paljon, joten niilla ei oo niin aikaa. Onneks on ollu Joy! Nyt tosin eilen vietin viimesen paivan sen kanssa taalla:( Se nimittain lahti tana aamuna sille America tourille. Itse en siis oo menossa sinne, joten pitaa ny viimeset paivat elella ilman Joyta. Hyvasteltii toisemme tana aamuna ja ei ollu mitenkaa kovin helppoa. Me kylla kummatkin tiedetaan, etta taa ei tosiaan oo viimenen kerta ku me nahdaan! Ma meen Ranskaan ja toivottavasti se eksyis joskus Suomeen. :) Mutta ei sita tieda, koska me nahdaan seuraavan kerran... Tanaan muutamaan kertaan kun joku on ottanu Joyn hyvastelyn puheenaiheeks, mulle tulee ihan hirvee olo ja alkaa itkettaa. Kyl taa tasta! Aluks on vaan niin kamalaa, koska Joy oli kuitenkin mun paras kaveri taalla! Mietin vaa millastakohan muista hyvastelyista tulee ens keskiviikkona...

Mulle tosiaan pidettiin laksiaisetkin tassa viime tiistaina. Lahimpia kavereita tuli kaymaa plus perheet. Syotiin ja istuskeltiin ison bonfiren ymparilla. Tytot lahti varmaan joskus 10-11 aikaan, mut sit tilalle tuli mun ja Joyn seuraks muutamat muut kaverit, joiden kanssa jatkettiin istuskelua puoliin oihin. Oli tosi mukavaa!



Anteeksi ehka hieman ankeasta postauksesta... Yritan ensi kerralla panostaa vahan paremmin! Naiden viimeisten paivien aikana on vaan jotenkin kaikki ihan hullunmyllya. Olen pakkaillut jo aika kiitettavasti ja talla hetkella itseasiassa asun tokan host perheeni kanssa taman viikonlopun. Nykynen perheeni on nimittain telttailemassa, enka mennyt sit mukaan koska taa on kuitenkin vika viikonloppu mulla taalla. Kuulostaa aika pelottavalta... Lahto on ihan kasilla! Kaiken haikeauden ja surullisuuden keskella on se myos iloinen juttu etta paasee takaisin kotiin. Mikas sita omaa kotia voittaisi?

4 kommenttia:

  1. muistatko yhtään mistä ostis ne poro juustohöylät ? :D

    VastaaPoista
  2. Hihi ihana toi juustohöyläkommentti - selkeesti tulevat vaihtarit panikoi jo tuliaisten kanssa ;)

    Sulla on aiiiivaan ihana mekko noissa läksiäiskuvissa, sopii sulle tosi hyvin, oot nätti! Jatkossa rupeenki sit seuraamaan tota sun uutta blogia. :)

    t.Laura W.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi, ostin sen Helsingista Suomikaupasta... Tosin loysin ihan samoja juustohoylia sielta Helsingin torilta paljon halvemmalla. :)

    Laura W, sanos muuta ite muistan omat panikoimiseni viime vuonna! :D Ja kiitos kamalasti, itsekin rakastuin tohon mekkoon vaikka en ennen oo tommosista pidemmista mekoista niin sykahtanyt :D

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista