To get something you never had, you have to do something you never did!

maanantai 6. syyskuuta 2010

Labor Day

Tänään on viimeinen kesälomapäivä ja samalla Labor day! Se on joku "turha" juhla, jolloin juhlitaan nimensä mukaan työläisiä tai jotain sinne päin. En ole ihan itsekään kärryillä, mutta ei se mitään, koska ei tunnu täällä nämäkään olevan! Kaikki vain sanoo, että se on turha juhlapäivä, jolloin ei ole koulua. Eli ei siis ollenkaan turha. :)

Vaikka tänään virallisesti on Labor day, eilen sitä kuitenkin juhlittiin täällä Skaneateleksessa! Tänne oli tehty pieni ja suloinen huvipuisto, jossa oli muutamia laitteita. Sitten täällä oli jokavuotinen ilotulitus, joka oli hieno! Ja olin niin ylpeä mun kamerasta, kun sain sillä hienoja kuvia. Yleensä tuntuu, että kaikki kuvat tärähtää tai on jotenkin huonoja.



Ilotulitukset ja huvipuistot olivat siksi jo eilen, koska tänään on viimeinen kesälomapäivä ja kaikkien pitää olla ajoissa kotona nukkumassa koulua varten.

Tällä viikolla olen tutustunut amerikkalaiseen jalkapalloon hieman paremmin. Ensin perjantaina oli meidän lukion jalkapallojoukkueen peli ja siellä oli ihan kamalasti porukkaa! Joukkue on kuulemma yleensä tosi huono ja nyt ne on saanut uuden ammattilaisen valmentajaksi ja siksi kaikki tuli kiinnostuneina katsomaan peliä, että onko joukkue kehittynyt uuden valmentajan myötä. No, ei ainakaan huomattavasti. Hävisivät nimittäin, en kyllä muista kuinka paljon. Tunnelma oli kuitenkin loistava, vaikka vähän satoikin! Kaikki niin innolla kannusti meidän koulun surkeaa joukkuetta.

Eilen, eli sunnuntaina menin taas katsomaan college jalkapalloa, kun host veljen joukkueella (Hamilton) oli peli Utican collegea vastaan. Host vanhempien kanssa katseltiin peliä ja aloin jo hieman tajuta sääntöjä. Ihan mielenkiintoista sitä on katsella. Tuntuu vaan, että ne pelit kestää ihan äyttömän kauan! Olisin niin halunnut ottaa kuvia tästä jälkimmäisestä pelistä, mutta kamera unohtui kotiin. No, tulee näitä pelejä kuulemma lisää!

Tänään oli puolestaan Carrien synttärit. Carrie täytti 17 ja tehtiin Carolinen ja Maureenin kanssa kakku Carrielle. En tiedä, näyttääkö se niin hienolta, mutta ainakin maistui hyvälle!



Jälkimmäinen kuva on muffinsseista (cup cakes), mitä Carrie sai synttärilahjaksi myös. Tuntuu, että olen kamalasti laittanut kuvia kaikista herkuista. Haha, tällaista mä täällä syön. :D No ei, syön mä vähän jotain muutakin, mutta kyllä! Paljon on tullut kaikenmaailman kakkuja ja leivoksia syötyä. Tervetuloa siis vaihtarikilot! :D

Huomenna alkaa siis koulut ja olen yllättävän rauhallinen! Normaalisti tällainen tilanne saisi mut ihan paniikkiin. Pelottaisi ja jännittäisi ihan kamalasti. Mutta nyt ei... Mitä ihmettä on tapahtunut? No okei myönnän, kyllä vähän jännittää. Mutta yllättävän vähän. Luulen, että se vaikuttaa aika paljon, että tunnen jo paljon muita opiskelijoita ja esimerkiksi ruokalassa minulla on jo kaveriporukka, kenen kanssa syödä! Ei tarvitse jännittää, saanko kavereita vai en. Tosin ihmiset ketä tunnen, eivät luultavasti ole samoilla tunneilla. Mutta en jännitä sitä. Kyllä sitä varmasti sitten tutustuu uusiin ihmisiin. :) Ja vaihtarikaverit ovat ainakin joillain tunneilla! Että joitakin tuttuja naamoja on luvassa.

Kerron sitten tässä joku päivä, miten koulu on lähtenyt sujumaan! :)
Sonja

2 kommenttia:

  1. Haha siis labor dayhan on suomeks sanottuna vappu. :D

    VastaaPoista
  2. jep jep! :D täällä juhlitaan vappua vähän eri aikaan. :D

    VastaaPoista