To get something you never had, you have to do something you never did!

lauantai 18. syyskuuta 2010

Rotary camp

Taisin viime kerralla sanoa, että kirjoitan leiristä heti sunnuntaina? Olen pahoillani, että se ei toteutunut. Ei edes lähelle. Täällä on vaan yksinkertaisesti liikaa tekemistä! Nyt on onneksi hetki aikaa huokaista ennen kuin alkaa taas uusi kouluviikko. Rakastan viikonloppuja!

Viime viikonloppuna oli siis Rotary camp meidän piirin vaihtareille. Piiri ei ole kovin iso, sillä vaihtareita oli 28.


Vaihtareita oli siis ympäri maailmaa. Eniten oli (yllätys yllätys) Saksasta. Ranskasta oli muutama, Etelä-Amerikasta ja yleensäkin espanjaa puhuvista maista oli todella paljon. Thaimaasta ja Taiwanista oli muutama ja Australiasta yksi. Pohjoismaiden edustus olin minä ja Elin Ruotsista. Aluksi oli tosi hauska jutella Elinin kanssa. Meillä oli yhteinen country contact henkilö, joka kertoi että yleensä pohjoismaista tulleiden vaihtareiden kanssa ei ole ollut ongelmia. Sitten se perui sanansa ja sanoi, että joskus joku ruotsalainen on ollut kova juhlimaan, mutta suomalaiset on aina ollut fiksuja. Haha, Elin sanoi, että "yllättävää, koska Ruotsissa me ajatellaan, että suomalaiset on kovia juomaan ja juhliin". Tämän jälkeen Elin aloitti ärsyttävän "Ruotsi on parempi kuin Suomi" väittelyn. En olisi halunnut mennä sille linjalle. Ei sitten loppujen lopuksi kauhean läheisiksi tultu Elinin kanssa.

Kenenkään muun klubissa ei ollut muita vaihtareita. Kaikki ihmetteli, kun meitä Skaneatelelaisia oli neljä siellä!

Skaneateleksen edustus

Oli tosi kiva tavata kaikki vaihtarit, jutella ja vaihdella kuulumisia. Leirillä oli kuitenkin välillä hieman tylsää, koska oikeasti se oli melkein pelkästään sääntöjä, sääntöjä ja vielä kerran sääntöjä. Rotarit kertoi samoja asioita, mitä olen jo miljoonaan kertaan kuullut Suomessa. Ei se mitään, osaanpahan säännöt nyt vaikka unissani ja oli mulla oikeasti tosi hauskaakin. :) Jos vain jotenkin muuttaisin leiriohjelmaa, ottaisin muutamat sääntöluennot pois ja vaihtaisin tilalle vaikka jotain pelejä/leikkejä. :)

Australia, Suomi, Ranska ja Brasilia


Ruokatarjoilutkin oli ihan kohdallaan. Tuli koko viikonloppu syötyä hampurilaisia, hot dogeja, pizzaa, pannareita, sipsejä yms. terveellistä. Jokaisen piti myös tuoda jotain jälkiruokaa sinne ja olisitte nähnyt sen jälkiruokapöydän! Valitettavasti unohdin ottaa siitä kuvan. Se oli täynnä kaikkia leivoksia ja keksejä. Ja hallitseva väri oli ruskea, koska kaikki tuntui sisältävän suklaata. Haha, tuli hieman syötyä sinä viikonloppuna!


Yö nukkuttiin sellaisissa räihnäisissä kopeissa, jossa ei ollut lämmitystä eikä mitään. Yöllä heräsin ja olin ihan jäässä! Ja vessat oli ihan karmeet. Suihkuista puhumattakaan. Toivottavasti seuraava Rotary viikonloppu on jossain muualla. Onneksi suurin osa ajasta vietettiin eri rakennuksessa, jossa oli lämmin! :D Ja kyllä sen yhden yön siellä ihan hyvin nukkui. Onneksi ei kuitenkaan sen enempää.

Joy ja Checo taisi olla väsyneitä leirin jälkeen? :D

Kotona olisin halunnut mennä suihkuun ja nukkumaan pienet päikkärit, mutta lähdinkin melkein saman tien juhlimaan (yllätys yllätys) Carolinen kaverin synttäreitä!! Kakkua siis taas luvassa. Mentiin saman tyyliseen japanilaiseen ravintolaan, missä oltiin New Yorkin leirillä. Kokki siis teki ruoat meille meidän edessä. Ruoka oli tosi hyvää, vaikka ei ollut kyllä yhtään nälkä, kun oli leirillä tullut syötyä niin paljon.


Jos nyt jotain vielä viime viikosta kerron, niin koulu on sujunut ihan hyvin. Vaihdoin economics kurssin Studio Art:iin, ja tällä hetkellä tykkään mun lukujärjestyksestä tosi paljon! :D En oo koskaan ollut mikään hyvä taiteissa, mutta opettaja kehuu kauheasti mua tunnilla. Ja se on niin hauska se opettaja, kun muille se on tosi pelottava ja tiukka. Mulle on se on kuitenkin kauheen mukava. Mulla ei ollut sellaista lyijykynäsettiä mukana, niin opettaja antoi omansa mulle käyttöön.

Tenniskin on lähtenyt sujumaan vähän paremmin, mutta kerron siitä joskus sitten ihan erikseen! :)

Pääasiassa mun arkipäivä täällä on kouluun > tennikseen > kotiin > syömään > läksyt > suihkuun > nukkumaan. Ei oikeastaan muuta ehdi tehdä. Nyt on kuitenkin viikonloppu ja vähän monipuolisempaa ohjelmaa. Illalla ollaan menossa Syracuseen Italia-festivaaleille Carolinen ja sen kavereiden kanssa. :) Toivottavasti tulee oleen hauskaa!

Ja toivottavasti teillä on kivaa siellä Suomessa. :)
Laittakaa sähköpostia, tai kertokaa facebookissa teidän kuulumisista. Tai kirjeitse! Niitä on niin ihana saada. :)

Sonja

3 kommenttia:

  1. joo näyttää olevan ruotsalaisilla kova tarve aina tohon väittelyyn
    nimimerkillä niin kävi mullekkin kun ruotsalaisen tapasin... :D

    VastaaPoista
  2. Hah ihanan amerikkalaiset ruokatarjoilut kyllä... :D Mä vähän yllätyin tosta ruotsalaisen väittelystä, luulin et se on lähinnä vaa suomalaisilla se tarve olla parempii ku naapurimaiden väki :o Ikävä juttu.

    Mitenkäs kauan muuten oot viel tossa perheessä? Ja hei ois hauska nähä vähän et millanen se sun tänhetkinen koti on, paitsi tietty jos perhe ei haluu et laitat siitä kauheesti kuvia... :)

    VastaaPoista
  3. riiq, haha miks pitää alkaa väitteleen noinki turhasta asiasta!

    Nef, joo niin mäkin luulin mutta todellisuudessa se on ihan molemminpuolista. :D
    En tiedä tarkkaan, kauanko tässä perheessä tuun oleen, mutta ainakin pari kuukautta vielä. Ja tarkoitus olis laittaa vähän kuvia tästä talosta, kun vaan tulis sopiva hetki! tuntuu ettei oo millään aikaa. :)

    VastaaPoista