To get something you never had, you have to do something you never did!

torstai 2. syyskuuta 2010

Sonja, say it again!

Keuhkoputkentulehdus. Ette arvaakaan kuinka hauska sana toi täällä on! Paljon hauskempi kuin itse sairaus. Tosin alan olla jo voiton puolella! Yskin enää satunnaisesti silloin tällöin ja olo on muutenkin jo paljon parempi. Koko Skaneateles tuntuu tietävän mun keuhkoputkentulehduksesta ja kaikki kysyy "voitko jo paremmin" vaikken koskaan edes muista kertoneeni, että olen kipeä. Haha! Mutta joo otsikko tulee siis siitä, kun host sisko pyytää koko ajan minun toistamaan sanaa keuhkoputkentulehdus. Se kuulostaa niin pitkältä ja hauskalta. Ja aina kun on uusia ihmisiä, jotka eivät ole kuulleet tuota, sisko käskee aina sanoa sen! Ja sen jälkeen kauhea nauraminen! :D En keksinyt siis muutakaan otsikkoa...

Nyt ollaan siis Syyskuun puolella. Syyskuu... Kauhean syksyinen sana. Eikä täällä tunnu vielä yhtään syksyltä. Kauheat 30 asteen helteet joka päivä ja olen ruskettunut ihan kamalasti muutaman päivän aikana! En valita kuumuutta. :) Rakastan helteitä ja aurinkoa!

Tiistaina oli meille vaihtareille tervetulojuhlat. Siellä oli paljon porukkaa. Kaikkien vaihtareiden kaikki isäntäperheet ja paljon paljon muita. Olen meistä neljästä ainoa, jolta puuttuu vielä yksi istäntäperhe... Mikä minussa on vikana? :( No ei, en mä pelkää, että olisi joku vikana. Joy ja Piotrek ovat ihan parin päivän sisällä saaneet omat viimeiset perheensä, joten ehkä minun kolmas perhe ilmestyy ihan näinä päivinä! En malta odottaa, millainen perhe se on ja missä se asuu. :) Toivottavasti lähellä kaupunkia!

Juhlissa oli myös muutama muu vaihtari meidän piiristä. Kaksi tyttöö Saksasta ja tyttö ja poika Itävallasta. Niihin tulee tutustuttua enemmän piirikoulutuksissa, mutta vaikutti tosi mukaville. :) Ja ruokatarjoilu oli ihan mahtava. Kaikki toi jotain pientä ja koska porukkaa oli niin paljon, niin pöydät notkuivat herkkuja! Ja voi että mä rakastan brownieita! Ja minut tuntien voitte varmaan arvata, että nuo herkut sisältävät suklaata. Ne on pieniä suklaaleivoksia. Haha, voi että mä rakastan suklaata!

Juhlien jälkeen menin yöksi Joylle ja sinne tuli muutkin vaihtarit. Siis me neljä, ei ne Saksalaiset ja Itävaltalaiset. Yövyttiin siis Joylla ja aamulla aikaisin lähdettiin patikoimaan Watkins Glen State Parkiin. Se on siis joku kansallispuisto noin tunnin ajomatkan päässä Skaneateleksesta. Todella kaunis paikka! Meidän vaihtereiden kanssa sinne tuli Joyn host äiti Mary Beth ja Joyn host sisko Michele.


Minä, Checo, Joy ja Piotrek

Ihan kuin sydän!


Minä ja Joy

Joy, Michele ja minä


Patikoitiin tuolla noin kaksi ja puoli tuntia, kunnes palattiin autolle ja ajettiin Mary Bethin vanhempien kesämökille, joka oli todella lähellä. Se oli ihana paikka! Siellä meillä oli piknik. Mary Beth oli tuonunt kaikkia ihania herkkuja, mitä syötiin lounaaksi. Istuttiin, syötiin ja juteltiin. Ilma oli niin kuuma, että lopuksi mentiin uimaan järveen, joka oli kylmä! Järvi on meinaan todella iso ja todella syvä, joten vesi oli aika kylmää. Mutta ilma oli niin kuuma, että piti päästä virkistäytymään. Sen jälkeen maattiin auringossa rusketuksen toivossa.


Minä, Joy, Mary Beth ja Checo

Se oli mukava päivä. Illalla oli sitten Carolinen kaverin Sheilan syntymäpäiväjuhlat! Nuorilla on täällä tapana mennä ravintolaan syömään porukalla ja sen jälkeen synttärisankarin kotiin katsomaan leffaa tai jotain. Nuoret ei siis juo täällä. Vaikka oli sentään Sheilan 18-vuotis synttärit! Haha, vaikka ei se täällä tarkoita juomisikää. Mutta siis jokatapauksessa, jotkut nuoret juo ja juhlivat railakkaasti, mutta ei Carolinen kaveriporukka. Ja mulle se käy paremmin kuin hyvin. Ei mulla ole mitään tarvetta juoda täällä. Tykkään paljon enemmän leffailloista. :)

Mentiin siis ravintolaan ja syötiin. Sheilaa harmitti, kun kaksi sen kaveria tulivat puoli tuntia myöhässä eivätkä ne sen enempää pyydellyt anteeksi. Olihan se kurjaa, mutta Sheila mökötti sitä koko illan. Yleensä Sheila on todella kovaääninen ja railakas persoona. Nyt se oli hiljaa koko ajan eikä mikään hymyilyttänyt. Oli tosi kurjaa nähdä se surullisena sen omana syntymäpäivänä! Mutta muuten meillä oli ihan hauskaa. :) Ja Sheilan äiti oli tehnyt hienon kakun! Täällä muuten panostetaan kakkuihin. Ja ne on ihan älyttömän hyvän makusiakin!



Sheila, Caroline, Carrie, Katherine, Abby ja Kealy

Annoin Sheilalle lahjaksi fazerin sinistä suklaata. :) Toivottavasti tykkää! Tai kuka siitä nyt ei tykkäisi?

Tänää oli High School orientation uusille oppilaille. Lähinnä siellä oli vain freshmaneja, jotka tulee muualta + sitten me vaihtarit. Paitsi Piotrek ei ollut siellä. Ehkä se unohti tai jotain. Mutta se oli todella hyödyllinen! Näytettiin koulua ja opetettiin lokeron käyttämistä, mikä on aika vaikea. :D Luulen kuitenkin osaavani sen nyt. Tosin 4 minuutissa pitäisi löytää lokerolle, avata se, ottaa seuraavan aineen kirjat ja löytää seuraava luokka. Haha tulen olemaan niin eksyksissä/myöhässä ekoina päivinä. Luulen kuitenkin selviäväni, kunhan opin tuntemaan paikat!

Tällä hetkellä istun kahvilassa, juon mansikka-banaani -pirtelöä ja kirjoittelen täällä omalla koneellani. :) Carolinella on lentopallo-harjoitukset, ja hän ehdotti että tulen siksi aikaa tänne. Ei tarvi istua kotona yksin. No, onhan täällä mukavampi istua koneella kuin kotona. :) Carolinen harjoitusten jälkeen lähdetään ostaan koulutarvikkeita ja ensi viikon tiistaina alkaakin sitten koulu! En enää oikeastaan malttaisi odottaa, vaikka toisaalta tykkään nukkua pitkään ja lomailla. Silti odotan koulujen alkua!

Ehkä tämä riittää tältä erää. :)
Kirjoittelen taas pian!
Sonja

4 kommenttia:

  1. ei vitsit kui nättiä!

    VastaaPoista
  2. Johtuuko se ettei ne juo siitä, et ne on kirkoskäyvii nuorii vai eikö ne juo vaan periaatteesta? :--) Täällä porukka jakautuu niihn jotak käy kirkossa ja ei juo ja si ne jotka ei käy kirkossa juo. En tiä kumpaan kuulun :DD en kuitenkaa käy kirkos.. Kaikki tuntuu tykkäävän fazerist , munki veli vaatii mua pyytää porikoit lähettää sitä lisää ;--D

    VastaaPoista
  3. Sami, ei nää nuoret kirkossa käy. Ihan normaaleja nuoria jotka vaan ei juo. Ei niitä varmaan kiinnosta juominen. Ei ne ees puhu siitä mitään. Mut ei mua haittaa! :)

    VastaaPoista
  4. juu, eihän me juomaa tultu :--) muakaa ei haittaa yhtikäs yhtään :)

    VastaaPoista